De belevenissen van Loise Lane en Brooklyn Bounce.

5. jan, 2015

Inmiddels is onze ondeugt *NEDERLANDS KAMPIOEN ,met vlag en wimpelHartje

16. nov, 2013

A Million Dreams Loise Lane is Donderdag 14 November gekeurd op patella ,vrij   0/0 

21. okt, 2012
20. okt, 2012
6. sep, 2012

Woensdag 5 september

"Ringtraing"  wij met ons 3tjes in bench mee de auto in ,vonden wij helemaal te gek, promt vielen onze oogjes dicht en lagen heerlijk tegen elkaar aan .

Daar aangekomen hadden wij gelijk ons klepjes los en kregen antwoordt van een paar anderen chi's ,Dat werd niet  geappricieerd van   het vrouwtje en wij werden vermanend toegesproken,zij zei: klepjes dicht'anders gaan jullie in de chihuahuasoep,dat wilden wij niet weten dus stil.

Loise Lane mocht als eersten haar trainingkje gaan doen,en begon heel enthousiast te lopen in een kring ,he'' daar zag zij haar anderen zusje en begon haar te begroeten van pootjes ,slobber druk druk, maar plots lag Loise lane op haar rug en moest zij het onderspit delven ,want haar zusje vond het minder leuk haar te zien. 

Oke dat mocht de pret niet drukken en vervolgden zij ''haar af te leggen weg en was heel allert naar het vrouwtje ,en vond het best gezellig zo.

 Nu was het mijn beurt "lijntje om het nekje  en lopen .

Maar ik verkoos de grond te gaan verkennen met mijn buik en kin,en liet mij een beetje voort slepen Jeetje zij vrouwtje :wat is dit??? ik wist het ook niet en bleef close met de vloer.  'drama drama' vrouwtje wist ook niet wat er nu aan de hand was 'terwijl ik laatst op de show Rotterdam zo mijn best had gedaan. geen nood moet vrouwtje gedacht hebben, zij keek naar ons (geboorte huis vrouwtje) 'Briggitte" die dit natuurlijk niet langer kon aan zien,en vrouwtje wat graag mijn lijntje met mij er aan vast overdroeg. Pff Pff, zo nu kon vrouwtje verder met Svana.

Terwijl ik gewoon  dicht bij de grond bleef ,werd het nu menens Brigiite mopperder :jij kan lopen jij zult lopen Huhh '''''dus ik werd stevig aan het lijntje voort getrokken nog steeds met kin over de vloer ,Zo was er met mij geen land te bezeilen, maar Briggite met zo veel ervaring liet het er niet bij zitten Grote zucht van opluchting hoorde je bij mijn vrouwtje die moet gedacht hebben [pak hem maar flink aan] en zo geschiede.

Hopelijk loop ik a/s zaterdag wel enthousiast door de ring in Alkmaar,maar nu eerst nog flink oefenen.(kort dag) en vrouwtje heeft het eigenlijk zo druk met al haar bezigheden (Yoga meditatie) en de Roedel  Et cetera. en trainingen met 4 van ons.