5. aug, 2012

Tekst

Zaterdag 04 Augustus : vandaag zijn wij weer met de hele reutemeteut naar het park geweest ,maar wel in etappes gewandeld (3 of 4 tegelijk) anders hebben wij te veel praatjes ,en in klein gezelschap ,zijn wij meer nieuwschierig hoe en wat er allemaal te snuffelen valt.

Daarna een boodschapje, en toen rap huiswaards ,want vrouwtje moest nog naar de groothandel inkopen doen voor onze roedel,en  wij "Loise Lane /Brooklyn Bounce en natuurlijk 'Freule Mimzy' mochten mee" De nieuwe meiden wilden ook wel mee, maar dat vondt vrouwtje te omslachtig ,dus hopla in de auto naar onze bestemming.

Binnen gekomen liepen wij naast onze Kar waar de benodigheden op geplaats worden, maar Brooklyn wilde niet lopen hij vond die kar een beetje eng dus vrouwtje zij weet je wat ga hier maar in zitten (leuk chi huisje) en dan zo op de kar,de freule en ik Loise Lane,liepen gewoon mee omdat wij zeer nieuwschierig zijn  Uhh''  wat komt daar op ons af '''' een mechelaar met muilkorf en gevolg , oh jemig het gevolg (heel groot) wilde ons betasten en knuffelen 'of zo iets' Freule Mims zetten het op een' (moet grommen voorstellen) grrrr wuf ... grrr wuf...(Normaal zou je dit horen GRRRR'' WAF)  oh oh zei het gevolg wat een leuke pup is dat 'Duhh' vrouwtje redden ons en zei:dat ik de Freule was van 2 jaar  en Lois en Brook de pups (inmiddels was hij ook uit het 'chi huisje' te voorschijn gekomen want hij houdt wel van knuffelen (echt weer een (men) he'?  Ok wij konden weer voort .  180 plasmatjes, Een doos Duck versvlees/pens, nieuwe brokjes /beloning brokjes ,gebits kluifjes, ,vet dekens en 2 nieuwe draadkooien met schapenvacht voor de nacht. schoonmaak spul. rose poepzakjes ''Ahum. en ons 'inmiddels platgewalsde Chi huisje" Afrekenen 'AUW'' alles in de auto en karren maar. Op huis af naar de roedel .