27. aug, 2012

Tekst

Zondag 26 aug. Ahoy Rotterdam.

Kennis maken met de ring ,hoe en wat: Ik Brooklyn Bounce wilden eigenlijk helemaal niet lopen zo dat het zweet bij vrouwtje uitbrak,en zij mij met (kiphapjes)lokte ,zo dat ik ging lopen (onbevreesd) dat duurde wel even hoor want ik zag mijn zusje en de anderen nergens ,die zaten nog in de bench. Op een gegeven moment had ik het door wat vrouwtje van mij verwachten,rondjes lopen in de ring en dan op tafel zo dat de keurmeester mij kan betasten en bekijken van alle kanten en ook nog eens *tandjes* 'wordt er dan gezegd' kijken,ik dacht de groeten ,dus klemde ik mijn bekje stijf dicht,wat vrouwtje natuurlijk helemaal niet leuk vond.

Kreeg ik later wel een spijt van ,omdat mijn vorige baasje (waar ik ben geboren) even aan het vrouwtje liet zien hoe zo iets werktBoosZij zei :tandje kijken!!!! en pakten mij stevig onder haar arm  en komandeerde mij de lipjes gewillig omhoog te doen,er daar had ik geen pap van gegeten dus verkoos ik te gehoorsamen!  Dus vrouwtje en ik  weten nu hoe het moet"tandjes kijken" en basta.Vindt
 leuk' Ik werd trouwens eerste veel belovend bij de reutjes.

Loise Lane had het zelfde probleem of eigenlijk het vrouwtje 'zij was gewoon te zachtaardig voor ons ,zo mocht Loise lane ook even de stevige grip van Brigit voelen. zij werd overigs tweede ,omdat haar zusje die in ons geboortehuis mocht blijven wonen 'eerste werd' van de baby teefjes.